Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

SKLADEM
Sada obsahuje:Denní liftingový krém Anew Platinum SPF 25 s Protinolem™
Použití: denní krém vyhlazující vrásky, pro zralou pleť 55+
Jak to funguje: složení obsahuje Protinol™, který pomáhá modelovat kontury obličeje, důkladně hydratuje a vypíná pleť, redukuje viditelnost vrásek
Výsledek: více elastická a mladě vypadající pleť
Pouze dva dny Vás dělí od zpevňujícího a omlazujícího efektu! Lifting day cream s Protinolem™ pomáhá zdvojit kolagen v pleti, přispívá ke zvýšení elasticity a tenké pleti. Až 95 % žen potvrdilo vypínající efekt a to již po dvou dnech používání. Bohaté složení se postará o dostatečnou hydrataci a zároveň chrání pleť před UV zářením.
Jak používat lifting day cream s Protinolem™?
Použijte malé množství krému na vyčištěnou tvář, krk a vyčkejte, dokud se krém plně neabsorbuje do pokožky. Krém by měl být aplikován 15 minut před kontaktem pokožky se sluncem.

Anew Platinum Lifting noční krém s Protinolem™ byl vytvořen pro zralou pleť 55+, nabízí maximální výživu pro Vaši pleť i během spánku.
Použití: noční krém pro zralou pleť 55+, vyhlazuje vrásky
Jak to funguje: složení obsahující Protinol™, modeluje kontury obličeje, důkladně vyživuje a napíná pleť, zároveň redukuje viditelnost vrásek
Výsledek: více elastická, mladistvě vypadající, hebká pleť
Ať Vaše pleť stále září! Noční krém s Protinolem™ je kosmetický produkt vytvořen inovativní technologií klinicky ověřeného účinku. Náš lifting noční krém podporuje tvorbu kolagenu tak, že zdvojnásobuje jeho množství v pleti. Důkladně vyživuje pleť a díky liftingovému efektu zvýrazňuje kontury obličeje. Krém se rychle absorbuje do pokožky a výsledky jsou viditelné po několika dnech používání.
Jak používat Avon noční krém?
Jemně rozetřete malé množství kré
  • Značka: AVON
  • Poštovné a balné: dle tarifu pošty Kč
  • Již odpovědělo 96 zájemců
cena: 335
Původní cena: 1 040 Kč
dovolená od 10.9.-18.9.

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*