Odpovědět na inzerát

-68%
PRODÁM NOVÉ ZBOŽÍ

Parfém Today balení 50 ml

Nové zboží k prodeji

skladem
Tato vůně mně oslnila, když kolem mne prošla paní,která jej používá tak na můj dotaz zda by mi mohla prozradit název parfému jsem si jej začala objednávat-už 2 roky. Je to opravdu hodně oslnivá vůně, která se krásně rozleží a voníte celý den,ani po vyprání oblečení vůně úplně nevyprchá.Je to nejlepší parfém,který jsem, kdy měla.Nechci jej měnit-je úžasný.
Jemná květinová až orientální přitom nenásilná vůně která si Vás získá hned na poprvé. Mám ji ráda, už roky jinou nepoužívám. Získala si svou omámnou vůní i další mé známé.Moc ráda ji doporučuji dál.
Parfém dlouho vydrží, zanechává dojem luxusu. Dlouhotrvající nádherná vůně,vydrží 24 hodin,na oblečení i několik dnů,používám již několik let,líbí se i známým
Tento koktejl frézie, sladké kaktusové šťávy, květů australské rostliny strelitzia reginae zvané ptáček z ráje ibišku a květů tropického keře buddleia (motýlí keř) s akcentem vzácných dřevin, jemné růžové vody s hedvábným mošusem, je uzavřený v nejkrásnějším flakónu v podobě drahokamu.
  • Značka: AVON
  • Poštovné a balné: dle tarifu pošty Kč
  • Již odpovědělo 26 zájemců
cena: 259
Původní cena: 800 Kč
dovolená od 10.9.-18.9.

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*