Odpovědět na inzerát

PRODÁM NOVÉ ZBOŽÍ

Šmoulové 22

Nové zboží k prodeji

DVD v plastovém obalu.

Veselé příhody malých modrých skřítků - Šmoulů. Šmoulové si žijí bezstarostným životem, který jim věčně kazí jen zlý černokněžník Gargamel a jeho kocour Azrael, kteří jsou posedlí touhou všechny je pochytat a sníst...





DVD obsahuje 4 díly:



1. PLECHÁNEK HOŘÍ HNĚVEM
Šmoulí robot Plechánek byl zasažen bleskem, a kvůli tomu se v hněvu začne přehřívat. Taťka šmoula jej pospíchá zchladit, než jej žár zničí. Ještě předtím ale bude muset Plechánek využít své nové síly, aby zachránil své kamarády před Gargamelem.


2. MÉĎA MÍŠA ZPĚVÁČKEM
Chlorhydris se rozhodla změnit jaro na ten nejsmutnější čas celého roku. Její kouzlo změní jarního ptáčka, přinášejícího štěstí, na krákajícího havrana. Podaří se šmoulům zachránit jaro?


3. ZUŘIVÝ REPORTÉR
Kutilův nový přístroj na vytváření obrázků by mohl nahradit pomalé malíře. Když se ale dostanou snímky šmoulí vesnice do ruky Gargamelovi, musí přijít šmoulové na způsob, jak ho zmást, aby jejich domov nenašel.


4. TĚŽKÝ JE ŽIVOT KUTILA
Všichni se na Kutila zlobí, když některý jeho vynález selže, a tak se rozhodne opustit vesnici. Když ale Gargamel využije jeden z jeho zavrhnutých strojů k chytání šmoulů, uvědomí si Kutil, že musí svým přátelům pomoci.
  • Poštovné a balné: ČP doporučené psaní 59; ČP balík na poštu 109; ČP balík do ruky 129; ČP balíkovna 69; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 79; Na dobírku 39; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 69

* Takto označená pole jsou povinná
*