Odpovědět na inzerát

-13%
PRODÁM NOVÉ ZBOŽÍ

Královna

Nové zboží k prodeji

V srpnu 1997 zemřela princezna Diana, bezesporu jedna z nejoblíbenějších a nejidealizovanějších žen na celém světě. Celý svět byl zcela šokován, média šílela - a v Anglii, kde se typická odměřenost otřásla v základech, nastala vlna změn. Veřejnost získala v neočekávaně hlubokém žalu a dojetí značnou sílu. V chodbách královské rodiny měla tato tragédie také obrovský dopad, avšak ve zcela jiném směru. Za zavřenými dveřmi propukla silná soukromá bitva mezi nově zvolenou britskou vládou a královskou rodinou nad tím, jak se vypořádat s touto událostí. Diana byla velmi diskutabilní osobou. Po rozchodu s princem Charlesem odmítla sedět tiše v pozadí a stranit se veřejného života. Nyní, po jejím skonu, udělala královna Alžběta II (Helen Mirren - Oscar v kategorii Nejlepší herečka v hlavní roli) a její rodina to, co byli zvyklí dělat během rodinných tragédií - uzavřela se do svého tajného světa rituálů a protokolu, schovala se před veřejností na svém skotském sídle zvaném Balmoral. Postupně však byla novým, neomaleným ministerským předsedou Tony Blairem neochotně přesvědčena vystoupit na veřejnosti.
Tento významný střet mezi královnou snažící se plnit svůj starodávný mandát a důvtipným mistrem současných politických vztahů s veřejností vytváří srdce filmu Královna.
  • Značka: DIGIPACK
  • Poštovné a balné: ČP doporučené psaní 79; ČP balík na poštu 139; ČP balík do ruky 159; ČP balíkovna 79; Balíkovna na adresu 119; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 79; Zásilkovna na adresu 119; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 87
Původní cena: 99 Kč

* Takto označená pole jsou povinná
*