Odpovědět na inzerát

-90%
PRODÁM NOVÉ ZBOŽÍ

DVD Garfield show 10

Nové zboží k prodeji

Tlustý cynický kocour, který zbožňuje italské těstoviny, nenávidí sport a pondělky, sleduje televizi, ať dávají cokoli, ponižuje svého majitele a pohrdá psy. Příběhy Garfielda a jeho rodiny pobaví a rozesměje děti i dospělé.

DVD obsahuje 4 díly:

​1.+2. Nejkrásnější Vánoce 1. a 2. část
Jsou Vánoce a Jon pozval nejen své rodiče a Doktůrka, ale i Lizinu rodinu, a proto se musí Garfield chovat co možná nejlépe. Ale když Garfield narazí na Arlene, která shání jídlo a deky pro opuštěná zvířátka v sousedství, Jonovy vánoční plány naberou nečekaný obrat. Pro Garfielda je to možnost naučit se něco víc o pravém duchu Vánoc: není to jen o jídle a rozdávání dárků!

3. Krása ošklivosti
Kdo je nejroztomilejší kočka v okolí? Nezmar. A kdo je nejvlezlejší, nejotravnější a nejdomýšlivější kočka v okolí? Taky Nezmar. Garfielda už nenapadá, jak se ho zbavit. Ale možná by mohla zafungovat soutež krásy... první cena je šeštiměsíční pobyt v Grónsku. To není špatné, co? Když Nezmar vyhraje, tak adios! Ale je tu háček. Edie Gurmán, organizátor soutěže, změnil pravidla. Roztomilá je teď ošklivost. A cenu vyhraje kočka, která je nejroztomileji ošklivá. Takže Garfield potřebuje udělat z Nezmara ošklivku!

4. Strašidelný dům
Jonovi chybí inspirace pro jeho příští komiks a ten zatracený telefon prostě nepřestane zvonit. Jon se nemůže vůbec soustředit. Samozřejmě že volá Jonův editor. Navrhne mu, aby Jon odjel do jeho domku na venkově: tam bude mít klid na práci a žádný telefon. A tak vyráží. Odie, Garfield a Jon jedou vstříc oáze klidu a pokoje... a naprostého ticha. Zní to skvěle, až na to, že si měli o domě zjistit víc informací, než odjeli. Mohli si ušetřit cestu. Ukáže se totiž, že v domě, do kterého jsou pozváni, straší. Bububuuuuuuuuuuuu! Tohle začíná být strašidelné!
  • Poštovné a balné: ČP doporučené psaní 59; ČP balík na poštu 109; ČP balík do ruky 129; ČP balíkovna 69; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 79; Na dobírku 39; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 9
Původní cena: 88 Kč

* Takto označená pole jsou povinná
*