Odpovědět na inzerát

SLEVA NOVÉ ZBOŽÍ

SPORTOVNÍ LAHEV S BRČKEM

Nové zboží ve slevě

Praktický, barevný hrníček se slámkou je určen pro děti starší jednoho roku, které již umí samostatně pít. Profilovaný tvar a speciální výstupky usnadňují držení hrníčku v dětských ručičkách. Pod pohyblivou část víčka můžete zavřít slámku, pokud dítě z hrníčku nepije. Výhody hrníčku oceníte na procházkách nebo při cestování. Objem 370 ml.
Udržujte v čistotě. Před prvním a každým dalším použitím důkladně umyjte všechny rozmontované díly (láhev, víčko se slámkou) v teplé vodě s přípravkem určeným dětem, přelijte vařící vodou. Husté tekutiny a ovocné šťávy (např. s kousky ovoce) mohou slámku ucpat. Vždy zkontrolujte teplotu podávaného pokrmu. Před každým použitím výrobek důkladně zkontrolujte. Při prvních známkách poškození vyměňte výrobek za nový.

Upozornění! Důležité pro zdraví a bezpečnost vašeho dítěte! Používejte pouze pod dohledem dospělé osoby. Nezapomeňte, že trvalé nebo dlouhodobé sání slazených nápojů můžete způsobit vady zubní skloviny dítěte. Nikdy nenechávejte dítě v průběhu jídla bez dozoru dospělé osoby. Upozornění! Výrobek není hračka. Uchovávejte mimo dosah dítěte. Informace o výrobku uchovejte pro případné pozdější použití. Číslo série a datum výroby je uvedeno na obalu.

Sportovní láhev malá odpovídá požadavkům:
Nařízení Evropského parlamentu a rady 1935/2004/EC – obecné požadavky na materiály a předměty určené pro styk s potravinami,
Směrnici Evropského parlamentu a Rady 2001/95/EC o obecné bezpečnosti výrobků,
Směrnici EU 90/128/EEC, 2002/72/EC a 2007/19/EC.
  • Značka: CANPOL BABIES
  • Již odpovědělo 14 zájemců
cena: 89

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*