Odpovědět na inzerát

-71%
PRODÁM NOVÉ ZBOŽÍ

DVD WINX CLUB 5.SÉRIE EPIZODA 01-04

Nové zboží k prodeji

DVD v plastovém obalu.

Winx club, to je parta nerozlučných kamarádek, které studují na Alfey - škole pro víly. Musí čelit spoustě nebezpečí jako například zlým čarodějnicím Trix, které je chtějí zničit. Nejsou to jen obyčejné holky, jsou to víly z pohádkových světů! Každá Winx je jiná, nejen svou povahou, ale také magickými schopnostmi a dovednostmi. Poznej jejich tajemství a uvidíš, že jedna z nich je přesně jako TY!

Bloom, Stella, Flora, Musa, Tecna a Layla společně tvoří Klub Winx

EPIZODY:
1) Znečištění
2) Vzestup Tritannův
3) Návrat na Alfeu
4) Kniha Sirenixu

Víly Winx se vracejí na Zemi, kde je všichni nadšeně vítají. V podvodním světě Androsu se král Neptun chystá ke korunovaci svého syna Nerea, obřad ovšem přeruší Tritannus, Nereův bratr, který si na trůn činí nárok. Tritannus se pokusí korunovaci zabránit a zraní Nerea svým trojzubcem, nakonec je však přemožen a končí ve vězení. Tam se setkává se zlými čarodějkami Trix a spolu s nimi se také spolčí proti Winx. Víly Winx musí v moři plavat rychleji a více využívat svá kouzla, proto se nakonec přemění do nové proměny - Sirenix.
  • Poštovné a balné: ČP doporučené psaní 59; ČP balík na poštu 109; ČP balík do ruky 129; ČP balíkovna 69; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 79; Na dobírku 39; Kč
  • Již odpověděl jeden zájemce
  • (K dispozici může být více kusů.)
cena: 29
Původní cena: 99 Kč

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*