Odpovědět na inzerát

Použité zboží v akci

Nádherný a dokonale sladěný pruhovaný komplet v perfektní nošeném stavu pro štíhlou holčičku 5 let - 110/116. Nádherné, zvonové a pevné džíny z tmavé riloviny s příměsí elastanu - krásně sedí, ale opravdu drobnější holčičce - měřte - dokonce vyndaná regulační guma - nebyla třeba, ale tunýlek je, takže možno znovu dát, bohužel já ji někam dobře schovala:-(. Jsou jako nové - a krásně barevně ladí prošití na kapsách s mikinou i tričkem. Mikina - klokanka s kapucou podšitou bavlnou - krásná - stále hebký praný flís a bavlněné tričko s dlouhým rukávem je také bez známek nošení a krásně pruží.Perfektně ladí k zelené srdíčkové zimní bundě H&M ve stejné velikosti - viz foto!! Pouze jako celek! Při koupi dalších 4 položek z tohoto alba hradím poštovné!!!
  • Rozměry: pas - max 27cm, délka 65/46cm - jsou zvonové, takže by měly být skoro až na zem, mikina/triko - délka 43/42cm, šířka 32/31cm, rukáv od krku - kapuce 46/45cm
  • Velikost: 116
  • Značka: NEXT
  • Poštovné a balné: 61 Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 499
odeslání balíků: z důvodů pobytu a práce v zahraničí , může být zaslán i s měsíčním zpožděním! Domluva nutná! Další balíky až koncem května!!!! Pokud neakceotujete: NEOBJEDNÁVEJTE!

* Takto označená pole jsou povinná
*