Odpovědět na inzerát

-36%
PRODÁM NOVÉ ZBOŽÍ

Mořské příšery

Nové zboží k prodeji

Nejpodivnější živočichové světa.

Ponořte se hluboko do říše strašidelných vodních živočichů a poznáte nejpodivnější vodní tvory na světě.

Uvidíte například rybu, které doslova "vidíte do hlavy" - protože ji má průhlednou. Nebo mláďata hermafroditích hlístů, kteří mezi sebou svádějí bitvy, aby se určilo, jestli budou samci nebo samičky.

Šikovná chobotnice se maskuje jako kámen, rostlina, nebo dokonce jako had, aby zmátla svoje oběti nebo nepřátele. Ještěrka chodí po vodě a ryba zas "chodí" po souši, aby našla partnera. A to ani zdaleka nejmenujeme všechno!

Nejpodivnější živočichové světa je úžasný seriál, který vás seznámí s tím nejzvláštnějším, nejobdivuhodnějším, nejpodivnějším a jednoduše nejneočekávanějším chováním živočišné říše: se zvířaty, jejichž mláďata se vyvíjejí matce na zádech, tvory se zvláštní schopností přizpůsobit se těm nejnáročnějším podmínkám přežití nebo živočichy, jejichž části těla si nezadají s výmysly z oblasti science fiction.

To všechno uvidíte v seriálu Nejpodivnější živočichové světa.
  • Značka: PLASTOVÝ OBAL
  • Poštovné a balné: ČP doporučené psaní 79; ČP balík na poštu 139; ČP balík do ruky 159; ČP balíkovna 79; Balíkovna na adresu 119; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 79; Zásilkovna na adresu 119; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 129
Původní cena: 199 Kč

* Takto označená pole jsou povinná
*