Odpovědět na inzerát

Použité zboží v akci

...ZDARMA - jsou krásné, téměř jako nové, jen umolouslá kolínka. Opravdu nádherný a moderní komplet pro holčičku 5-7 let (velikost uvedena na sukni a triku 5 a na tuničce 6 a legínkách 5-6 let) Vše kupováno nové .Dlouhé tričko s předním klouzavým barevným dílem - satén a neonově růžová džínová sukýnka s příměsí elastanu ze stejné kolekce MADE with LOVE - v TOP stavu, Neonově zelená tunička lze již od 4 let nosit jako dlouhé letní šatky třeba i v zimě přes roláček jako druhá vrstva - krásný stav - jen na boku zezadu u kapsičky pididírka. Opravdu vše vydrží minimálně do 125cm - měřte - pouze jako celek a při koupi dalších 4 položek z tohoto alba hradím poštovné!!! V albu i jiné neonové komplety!!!
  • Rozměry: tunika - délka 54cm, šířka 29-31cm - mírně pruží, sukně - regulace - 22-28cm délka 29cm, triko - zadní díl 47cm, šířka 31cm, legíny v klidu - délka 62/47cm, pas - 24-32cm
  • Velikost: 116
  • Značka: NEXT
  • Poštovné a balné: ČP doporučeně 62; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 499
odeslání balíků: z důvodů pobytu a práce v zahraničí , může být zaslán i s měsíčním zpožděním! Domluva nutná! Další balíky až koncem května!!!! Pokud neakceotujete: NEOBJEDNÁVEJTE!

* Takto označená pole jsou povinná
*