Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

Pánské trenýrky - spodky
100% bavlna - trikovina - mako - ne plátno, takže jsou mírně pružné a poddajné
- gent´ cotton pants
- männer turnhose aus baumwolle

Výrobce neustále došívá další vzory, takže se aktuální nabídka stále mění. Podívejte se do tabulky s mírami na přiložené fotografii, jakou potřebujete velikost a pak mi napište buď které trenky z fotografií byste chtěli (pište prosím číslo vzoru), nebo Vám případně ještě pošlu fotografie, či odkazy na další trenky, které třeba výrobce mezitím dovyrobil. Pokud některé varianty nemám skladem, doplňuji zásoby 2x týdně přímo od výrobce.

velikosti M-3XL
100 % bavlna - bavlněný úplet - trikovina - mako
ne plátno

Poklopec - zapínání na knoflíky
V pase plochá všitá guma

Vlastní zkušenosti s výrobkem:
Můj syn dostal pár kusů těchto trenýrek o vánocích 2015. Jsou jeho nejoblíbenější a točí je pořád, a to nejen na den, ale i na spaní.


Navštivte také e-shop, kde najdete mnoho bavlněného zboží pro celou rodinu. Tyto trenky tam najdete pod názvem Karel. Nahlédnutím do e-shopu zjistíte rychleji, které varianty lze aktuálně objednat. Ale pozor, pokud některou velikost v e-shopu neuvidíte, neznamená to ještě, že ji výrobce nemá. Jelikož mu občas nesedí stavy zásob v počítači se skutečnými počty kusů, je na shopu omezení, že když už výrobce ukazuje 5, nebo méně kusů, neukazuje se daná velikosti již v nabídce e-shopu. Mohu ji ale případně ještě objednat, pokud výrobce nějaké malé množství ještě fyzicky má.

Objednávat můžete zde, nebo v e-shopu. Uděláte-li svou objednávku tam, najdete v balíčku malý dárek.

Příjemné nakupování.

....................
trenky
trenýrky
spodky
káro
kárované
kostka
kostkované
fotbalové
fotbalový míč
fotbalové míče
bav
  • Velikost: XXXL
  • Značka: LONKA
  • Poštovné a balné: ČP doporučené psaní 80; ČP balíkovna 65; Balíkovna na adresu 109; PPL 99; PPL Parcelshop 76; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 87; Kč
  • Již odpovědělo 14 zájemců
cena: 236
Prodávající nezasílá do zahraničí.

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*