Odpovědět na inzerát

PRODÁM NOVÉ ZBOŽÍ

Barbie - Princezna a švadlenka

Nové zboží k prodeji

Barbie zpívá ve svém prvním muzikálu.

Barbie vypráví mladým slečnám, co je to naděje, přátelství a síla lásky. Předlohou se stala klasická povídka Marka Twaina přenesená do současnosti.

Ve filmu byla použita revoluční animační technologie CGI!

Ve svém prvním animovaném muzikálu se sedmi novými písněmi ožívá panenka Barbie v klasickém příběhu o vyměněných osudech a síle přátelství. V pohádce se Barbie představí ve dvojroli jako princezna a chudá vesnická dívka, jejichž sny jsou ale navlas stejné!

Osudy obou dívek se zkříží ve chvíli, kdy je všetečná, trochu excentrická a po vzdělání toužící princezna Anneliese uvězněna a její dvojnice, švadlenka Erika, se ji pokusí zachránit.

Dokáže Erika zahrát princeznu a přelstít tak jejího věznitele, zlého Premingera? A jak to dopadne s princem Dominikem, který se do Eriky zamiluje, protože ji považuje za princeznu Anneliese?

V této kouzelné hudební pohádce se dvě krásné dívky rozhodnout jít za svým snem a zjistí, že osud je napsán na jednom velmi zvláštním místě - lidském srdci!
  • Značka: PLASTOVÝ OBAL
  • Poštovné a balné: ČP doporučené psaní 79; ČP balík na poštu 139; ČP balík do ruky 159; ČP balíkovna 79; Balíkovna na adresu 119; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 79; Zásilkovna na adresu 119; Kč
  • Již odpověděl jeden zájemce
  • (K dispozici může být více kusů.)
cena: 99

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*