Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

skladem
Avon Individual Blue for Him
Složení

grapefruit, pižmo, santalové dřevo, šalvěj

Avon Individual Blue for Him je exkluzivní pánská vůně, která je speciálně navržená pro všechny muže individualisty. Parfém zdůrazní všechny stránky vaší osobnosti a podtrhne všechny vaše přednosti. Vůně Individual Blue for Him je neobyčejně svérazná a originální. Její chladivé aroma zharmonizuje vaši mysl a dodá vám novou energii.

Sladké grapefruitové tóny se dokonale proplétají se smyslným čistým pižmem. Svůdnou kompozici doplňují exotické noty santalového dřeva a opojné šalvěje. Parfém Avon Individual Blue for Him má svoji vlastní osobnost a jeho pečlivě vybrané esence vás okasmžitě uchvátí! Tato vůně značky Avon je vhodná pro všechna roční období a každou denní dobu. Skvělým společníkem vám bude na pracovní schůzce, při odpolední procházce městem nebo na večerní párty s přáteli.Parfém Individual Blue for Him se ukrývá v průzračném skleněném flakonu, jehož čistý design vyjadřuje nadčasovost vůně.

Buďte sami sebou a odhalte světu své pravé já! Jděte si za svým cílem a ztraťte zábrany! S vůní Avon Individual Blue for Him se budete cítit sebejistě, sexy a upraveně za každé situace. Parfém Individual Blue for Him je vhodný pro všechny nespoutané a svobodomyslné muže, kteří vědí, co chtějí a jdou si za tím. Pánské parfémy Avon jsou velice oblíbené a žádané. Vynikají svojí dlouhodobou výdrží a přitažlivou jiskrou.
  • Značka: AVON
  • Poštovné a balné: dle tarifu pošty Kč
  • Již odpovědělo 48 zájemců
cena: 129
Původní cena: 499 Kč
dovolená od 10.9.-18.9.

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*