Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

... tato praktická sada obsahuje většinu z toho, co domácí kutil potřebuje – od akumulátorových vrtaček po šrouby. Perfektní, když chcete doplnit svůj kufr s nářadím nebo dát dárek ke kolaudaci někomu, kdo se nedávno přestěhoval. Vhodné do každé domácnosti. Díky šikovně rozdělené krabičce s průhledným víkem máte vždy přehled. Háčky na obrazy mají několik různých úrovní, které usnadňují nastavění výšky obrazu, a tak snadno na stěně zarovnáte vedle sebe několik obrazů, aniž byste museli vrtat další otvory. Dokonalá kombinace háčků na obrazy, háčků a hřebíků pro zavěšení obrazů, světelných řetězů a dekorací v různých velikostech na dřevěné, sádrokartonové a betonové stěny. Jakmile jsou všechny háčky na místě, můžete používat prázdné přihrádky krabičky k ukládání drobností. NOVÉ, originálně balené zboží. Ihned k odeslání !

****************************************

Množství v balení: 85 ks

****************************************

Užitečné informace:
Různé háčky na zavěšení obrazů a dekorací různých velikostí do dřevěných, sádrokartonových a betonových zdí. Pro větší bezpečnost použijte u větších obrazů dva háčky.

Obsahuje: šroubovací háčky Ø 2,7×12×35 mm/Ø 3×14×45 mm, 10 kusů od každého, 12 šikmých háčků Ø 3×15×50 mm, 8 S-háčků Ø 3×20×39 mm, 10 háčků na obrazy 31×20 mm, 10 háčků na obrazy pro beton Ø 29,5 mm, 25 hřebíků Ø 1,5×25 mm.

****************************************

Materiál:
polypropylenový plast, ocel, pomosazeno, ABS plast.

****************************************

▶►▷ V případě dalších dotazů k tomuto zboží mne kdykoliv kontaktujte ☼ baronka-shop@centrum.cz ◁ ◀◀
  • Velikost: L
  • Poštovné a balné: Individuální doprava 79; Kč
  • Již odpovědělo 8 zájemců
  • (K dispozici může být více kusů.)
cena: 199
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*