Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

skladem
Nová vůně dává průchod vašemu temperamentu s odvážnými tóny růžového pepře, poodhalí mnohostranné nadání svůdným aroma magnolie a zvýrazní neodolatelný šarm unikátním akordem pražené kukuřice se slaným karamelem.
Far Away Rebel & Diva byla vytvořena pro nesmlouvavě nebojácné dívky, které mohou světu ukázat, že za sebou hrdě nechaly to obyčejné a objevily své pravé já: nezastavitelnou energii neohrožených žen. Tohoto silného efektu je dosaženo kombinací kontrastů a protikladů - díky této vůni budete vyčnívat z davu jako vysoké jehly v místnosti plné bot bez podpatků. Tváří Far Away Rebel & Diva se právem stala zpěvačka Ewa Farna. Pro Ewu je velmi charakteristické, že se neřídí danými pravidly, ale vytváří si svá vlastní, ať už v pracovním či osobním životě.
Ve vůni s názvem Far Away Rebel & Diva je výrazně cítit bergamot a také magnólie, která se snoubí s karamelovými tóny. Je velmi ženská a hodně sexy. To pravé pro ženu, která se za sebe nestydí. Výdrž je super, a ještě večer se mě partner ptal, jestli mám novou voňavku.
Far Away Rebel & Diva od Avonu mě velice mile překvapila. Vůně je jemně kořeněná, z části květinová, výraznější ale velmi příjemná. Rozhodně hodící se ke svému názvu. Jejími hlavními složkami jsou růžový pepř, magnolie a akord pražené kukuřice se slaným karamelem. Za mě výborná kombinace. Takovýto druh vůní mám ráda. Krásně se bude hodit na podzim a během zimních měsíců. Pochválit musím i flakon, který má nádhernou barvu i hezký tvar, takže na poličce se bude rozhodně hezky vyjímat.
  • Značka: AVON
  • Poštovné a balné: dle tarifu pošty Kč
  • Již odpovědělo 25 zájemců
cena: 199
Původní cena: 649 Kč
dovolená od 9.5-15.5

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*