Odpovědět na inzerát

-73%
PRODÁM NOVÉ ZBOŽÍ

Oblíbená vůně Pur Blanca ELEGANCE

Nové zboží k prodeji

skladem
Pur Blanca Elegance je jemná, osvěžující a elegantní dámská vůně, která je velice vyvážená a smyslná. Parfém Pur Blanca Elegance je speciálně navržen pro moderní sebevědomou ženu, která zná svoji cenu. Jedinečná kompozice šťavnatého lesního ovoce a orientálních tónů vás pozvednou přímo k výšinám.

Úvod vůně Avon Pur Blanca Elegance se skládá ze sladkých akordů hrušky, šťavnaté jahody a hravých tónů mandarinky. V květinovém srdci vůně se ukrývají rozkvetlé noty půvabné gardénie, která vás obklopí svojí roztouženou aurou. Hedvábné tóny křehkého jasmínu se snoubí s vzrušující orchidejí. V závěru vůně vaši pozornost příláká čisté aroma drahocenného pižma, sladké vanilky a prosluněného jantaru. Tento excelentní dámský parfém od Avonu můžete nosit po celý den. Skvěle se hodí pro příjemné jarní i letní dny, kdy vám přinese to pravé osvěžení.

Nezaměnitelná dámská vůně Avon Pur Blanca Elegance je skvělou volbou pro chvíle, kdy se chcete uvolnit a jen si užívat. Tato velice požitkářská vůně je dokonalým symbolem smyslnosti a svůdnosti. S parfémem Pur Blanca Elegance se budete cítit velice pohodlně, příjemně a zároveň nesmírně elegantně. Originální flakon vůně s modrými ornamenty dokonale podtrhuje hravou a nespoutanou atmosféru tohoto parfému.

Hlava jahoda, hruška, mandarinka

Srdce jasmín, orchidej, gardénie

Základ pižmo, vanilka, jantar
  • Značka: AVON
  • Poštovné a balné: dle tarifu pošty Kč
  • Již odpovědělo 19 zájemců
cena: 139
Původní cena: 499 Kč
dovolená od 9.5-15.5

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*