Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Naprosto dokonalý luxusní kousek světově uznávané značky Linea Tesini!!! PC 1.490,-kč!!! OHNIVÝ, VÁŠNIVÝ A PŘITOM ROMANTICKÝ :-) Prvotřídní kvalita!!! Super střih a dokonalé zpracování, vymazlené do posledního detailu!!! Topík je lehounký jako pírko, je transparentní a děsně SEXY!!! Podle nakombinování v něm budete působit buď něžně romanticky a nebo jako sexy dračice :-) Co si zvolíte Vy? Koupila jsem si ho před 4 lety a šetřila jsem si ho stále na zvláštní příležitost a nakonec na něj úplně zapomněla... teď už nemám na takový kousek bohužel míry, odvahu ani sebevědomí :-) Neměla jsem na sobě ani jednou, kromě vyzkoušení :-) Takže je úplně nový, báječný pro ty z Vás, které máte stále dokonalou postavičku :-)
Made in Germani.
Materiál super příjemný, jemňoulinký: 60% bavlna, 40% polyester.

Na fotkách vidíte i s průhledným uhlově černým krajkovým topem, který mám také v nabídce, podívejte se a kupte třeba spolu :-) Vypadají jako komplet naprosto DOKONALE!!! A dohromady pak nejsou tolik průhledné, i když budete stále děsně sexy a šik!!! :-)

Nechávám s velkou slevou, kdo tuto super kvalitní luxusní značku zná, jistě cenu ocení :-) Je to kousek pro náročné :-)
  • Rozměry: Celková délka včetně ramínek 64-65 cm vepředu, 66-67 cm vzadu.Šířka pod prsy v místě oranžové stuhy 37 cm. Šířka přibl. v úrovni boků 47-55 cm v místě kde je nastaven volánek.
  • Velikost: 36
  • Značka: LINEA TESINI !!!
  • Poštovné a balné: ČP doporučené psaní 65; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 80; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 900
Původní cena: 1 490 Kč

* Takto označená pole jsou povinná
*