Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

skladem
Zkrášlující a omlazující pleťové sérum s Protinolem™

Sametově jemné pleťové sérum s patentovanou technologií Protinol™ podporuje přirozenou ochranu kožní bariéry a viditelně zlepšuje pružnost, plnost a sílu pleti.

Zdokonalená kombinace koncentrovaných ingrediencí pomáhá v boji s jemnými liniemi, vráskami a ztrátou pevnosti. Toto omlazující sérum poskytuje pleti tu nejluxusnější péči. Zanechává ji hydratovanou, prozářenou a mladistvě vypadající.

Vlastnosti:

viditelně zlepšuje pružnost, plnost a sílu pleti
intenzivně hydratuje a vyživuje pleť
minimalizuje póry a sjednocuje tón pleti
zanechává pokožku jemnou a omlazenou
navrací pokožce mladistvou pružnost a elasticitu

Klíčové složky a jejich účinek:

Niacinamid: jinak také vitamín B3 - proniká hluboko do pokožky a intenzivně ji hydratuje a vyživuje. Podporuje ochrannou funkci pokožky. Sjednocuje barevný tón pleti a minimalizuje póry.
Technologie Protinol™: Podporuje tvorbu kolagenu, který vytváří celkovou strukturu pleti. Viditelné výsledky zlepšení stavu pleti, její vypnutí a rozjasnění je viditelné ihned po aplikaci.
Vitamíny a minerály

Jak aplikovat: Aplikujte ráno a večer na vyčištěnou pleť a krk. Jemnými pohyby vmasírujte směrem vzhůru. Vyčkejte, dokud se produkt plně nevstřebá a poté naneste svůj oblíbený omlazující denní nebo noční krém Anew.



Poznejte náš kultovní produkt!

Zkrášlující a omlazující pleťové sérum s Protinolem jsme podrobili důkladnému testování s nezávislou výzkumnou agenturou Ipsos. Celkem 101 žen v Praze a Brně testovalo Zkrášlující pleťové sérum s Protinolem proti séru Estée Lauder Advanced Night Repair.Účastnice testovaly obě séra z neoznačených balení a bez znalosti jejich ceny.

Jak jsme dopadli? Celkem 95 % žen, které byly spokojené se sérem Estée La
  • Rozměry: 30ml
  • Značka: AVON
  • Poštovné a balné: dle tarifu pošty Kč
  • Již odpovědělo 26 zájemců
cena: 159
Původní cena: 449 Kč
dovolená od 10.9.-18.9.

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*