Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Veliká měkounká osuška, velikost cca 75x 75 cm, měkounká souška s kapucí, oboustranná, hnědá se smetanovou s tyrkysovým štepováním, používaná bez vad, spousta detailních fotografií k dispozici, kopíruji popis výrobce:
Lodger Bubbler využijí i šestileté děti
Osuška Bubbler je neobvykle velká, proto je vhodná nejen pro kojence a batolata, ale i pro starší děti. Je dokonce dostatečně velká i pro šestileté děti. Miminko můžete do osušky zabalit tak, aby se v ní citilo příjemně zachumlané - bude v teple a v suchu. Větším dětem se osuška často zdá příjemnější než froté župan, jejím používáním se tak vyhnete zbytečnému odmlouvání.
Kdy využijete osušku Bubbler?
- po koupání malých dětí
- po sprše
- v bazénu
- v létě u vody
Osuška Bubbler má praktickou kapuci
Froté osuška Bubbler předčí obyčejné ručníky a osušky. Její velkou předností je kapuce, která k ní není přišitá napevno, tudíž můžete osušku pohodlně otáčet a používat z obou stran - na přetočení osušky Vám úplně stačí jen jedna ruka.
Z jakého materiálu je osuška Bubbler?
- osuška Bubbler je vyrobena z froté
- 96% bavlna
- 4% polyester
Jak osušku Bubbler prát?
Osušku Bubbler můžete prát v pračce na 40 °C a sušit volně na vzduchu i v sušičce při nízké teplotě. Před prvním praním Vám doporučujeme osušku alespoň na hodinu namočit do studené vody, aby před praním jednotlivá vlákna nasákla vodou a osuška se při praní nesrazila.
  • Značka: LODGER
  • Již odpověděli 2 zájemci
cena: 189

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*