Odpovědět na inzerát

PRODÁM NOVÉ ZBOŽÍ

Thermo kamaše FLEES

Nové zboží k prodeji

tyto šedé s nádechem do khaki jsou skladem - ihned k odeslání
Termokamaše Fantom jsou určeny jako tepelně izolační oděv do chladného počasí. Jedná se o materiál s hřejivým efektem.Termokamaše jsou vhodné pod zimní oblečení, odvádí pot od těla, zajišťují stálou teplotu těla, jsou vhodné pro všechny zimní aktivity. Okraj délky nohavic je stažený do pružné lemovací gumy. Termokamaše jsou do gumy s vysokým pružným nápletem, který se dá popřípadě v pase ohrnout.
!!TIP!!!: Velkou výhodou je kombinovatelnost termokamaší THERMAL-TEC ® s kalhotami SOFTSHELL. Například dítě je chráněno cestou do školy SOFTSHELL kalhotami s hřejivými termokamašemi. V budově si kamaše sundá a je pouze v SOFTSHELL kalhotách.

THERMAL-TEC ®
Tento materiál je novinka v oblasti fleeceového programu s technologií dutého vlákna a s mnoha mikrokanálky na povrchu. Tato technologie zaručuje vynikající odvádění vlhkosti, rychlejší vysychání a příznivou prodyšnost. Lépe udržuje tělesnou teplotu. Další vlastnosti, jako je větší trvanlivost, odolnost, snadnost praní a čištění, předurčuje tento materiál k širokému praktickému využití.

Technické vlastnosti:
Vynikající odvádění vlhkosti
Maximální teplo bez zbytečného objemu
Rychleschnoucí
Po dlouhou dobu udrží nadýchanost
Vysoce prodyšný
Udržuje tělesnou teplotu
Skvěle stlačitelný
Velice trvanlivý
  • Rozměry: vel. 92 - od rozkroku dolu 36,5 + 6,5 cm náplet, délka celková měřená na boku: nahoře náplet 9 cm + flees část 48 cm + náplet dole 6,5 cm
  • Velikost: 92
  • Značka: FANTOM
  • Poštovné a balné: ČP doporučené psaní 70; ČP doporučený balíček 100; ČP balík na poštu 120; ČP balík do ruky 120; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 80; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 295

* Takto označená pole jsou povinná
*