Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Absolutně překrásné dokonalé šatičky, jedny z nejhezčích jaké jsem si kdy koupila a opět od DESIGUAL :-) STYLE: 01V2850 - 100% ORIGINÁL!!! :-)
Logo vyšité zlatým metalickým vláknem vzadu nahoře. Vepředu vyšitý dračí motiv zeleným lurexovým vláknem... Krásný projmutý střih s pásečkem na zavázání v pase vzadu, sukýnka dvojitá v balonovém střihu - nádhera!!! :-)
Vel. psaná M, plně odpovídá, vhodné pro S+M.
Materiál parádní, kvalitní, mírně pružný, splývavý a velmi příjemný: 100% bavlna.
Barvy: základ bílý, motiv barevně odpovídá fotkám řekla bych, převažuje fialovo-fuchsiová. Zelené části motivů jsou zdobené: stonky jsou prošité červenou bavlnkou, lístečky ozdobené hnědě olivovými flitry na olivové nitce.
Stav - parádní, krásné, super, řekla bych téměř JAKO NOVÉ :-). Nošené jen svátečně, prané velmi šetrně. Jen je místy malinko povolená nitka držící flitříky, stačí si dát práci a ponatahovat ji, aby byla souměrně a nebo jak jsem původně měla v úmyslu, nitku s flitry odstranit. Jinak jsou šatičky naprosto super, hýčkané a šetřené :-)
  • Rozměry: Délka 97 cm. Průramky 42-46 cm, v místě krásného přestřižení pod prsy 38-42 cm, pas 36-41 cm, boky 42-49 cm, v místě přestřižení a nastavení balonové sukénky 46-52 cm, dolů se rozšiřuje.
  • Velikost: M
  • Značka: DESIGUAL
  • Poštovné a balné: 60 Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 1 300

* Takto označená pole jsou povinná
*