Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Obě knihy zcela NOVÉ, nečtené, jen mi postály v knihovničce. Vhodné i jako dárek. Prodám i samostatně, CENA uvedena za obě dohromady.

Romány od známého autora Wilbura Smithe, vydané v nakladatelství Alpres, oba s pevnou vazbou s lesklým přebalem, velikost knih: cca 21 x 13 cm. Titul "Triumf slunce" má 538 stran, "Kopí osudu" má 440 stran.

Obsah knihy dle popisu na přebalu:
Triumf slunce - Afričtí domorodci se na sklonku 19. století bouří proti útlaku a samozvaní osvoboditelé kují pikle proti koloniální vládě, kterou tu zastupuje generální konzul David Benbrook, jemuž po manželčině smrti zůstala jediná dcera Rebecca.. V neklidné a bouřlivé době se v Chartúmu na březích Nilu setkávají příslušníci rodiny Courtneyů a Ballantyneů.

Kopí osudu - Po odchodu z armády se Leon Courtney stane v Africe profesionálním lovcem divoké zvěře. Když nevyzpytatelnou divočinou provází německého velkoprůmyslníka, jehož továrny vyrábějí letouny pro armádu německého císaře, odhalí nekalé plány na oslabení britských sil. Leon dělá všechno, aby uhasil jiskru doutnajícího konfliktu, ale neohrozí ho skrytá tajemství nepřítelovy svůdné milenky?
  • Značka: WILBUR SMITH
  • Poštovné a balné: dle sazeb ČP Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 320

* Takto označená pole jsou povinná
*