Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Překrásné bohémsky éterické značkové šatičky od Reserved!!! Úžasné a velmi všestranné od běžného šik nošení, přes pracovní dress code outfit, až po společenské události, stačí doladit k dokonalosti vhodně zvolenými doplňky, pásečkem, botkami, bundičkou či bolerkem apod... Zkuste např. něžnost a éteričnost šatiček rozbít rebelskou koženou bundičkou nebo třeba rokerským černým kabátkem (viz posl.foto), je to super!!! Šatičky mají podšívku, jsou volného střihu s balonovým zakončením do gumy, je to krása :-)
Vel. M plně odpovídá. Vhodné pro S+M+L.
Materiál prvotřídní kvality, velmi příjemný na dotek i na nošení: 95% polyester + 5% elastan.
Barva skvostná, zářivá, výrazná, taková růžová až lososová, skutečná nádhera!!! Řekla bych, že nejlépe odpovídá ta detailní fotka vršku šatiček, ale asi záleží na tom, jak se to na kterém kompu zobrazuje...
Stav - troufám si napsat NOVÉ, měla jsem je jen 1x na sobě, koupené pro jedinou konkrétní událost, šla jsem v nich kamarádce na svatbu, a více je již nevyužiju, tak posílám dál.
TIP: na fotkách vidíte i menší kabelku a skvělý černobílý kabátek, obojí od DESIGUAL, nebo také luxusní dokonalý kabátek od DIESEL, vše najdete v mém albíčku, tak se podívejte a vybírejte, šetříme poštovné :-) Krásně spolu ladí, budete dokonalá :-)
  • Rozměry: Délka 85 cm, průramky 43-51 cm, pas cca 50-56 cm, šířka dole 49-72 cm.
  • Velikost: M
  • Značka: RESERVED
  • Poštovné a balné: 60 Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 500
Původní cena: 790 Kč

* Takto označená pole jsou povinná
*