Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Nádherné velmi žádané šatinky od prestižní značky Desigual :-) 100% originál!!! STYLE 21V2084. Překrásné jasné syté barvičky, skvostný kousek v pěkném jakoby balonovém střihu se dvěma kapsami na bocích a s pásečkem na zavázání vzadu. Dekolt můžete nosit hluboce rozepnutý s výstřihem ala Carmen :-) Zadní díl jednobarevný v tmavě modrém odstínu, pouze nahoře je malá mandala, překrásný stříkaný lesklý motýlek a precizně vyšité logo zářivým tmavě modrým lurexem. Vepředu jsou přes krásný potisk stříkané tmavě modré lesklé kresby a spodní rantlové zakončení je zdobené malými mandalami a překrásnými lesklými motýlky :-) Úchvatné šatičky :-)
Vel. S, vhodné pro S+M.
Materiál velmi příjemný: 100% bavlna.
Barvy nádherné, jasné, výrazné, poutavé, potisk v pastelových odstínech, základ tmavě modrý a stříkané motivy v jasných výrazných barvičkách... fotky celkem pěkně zachycují.
Stav super, téměř jako nové, barvy neseprané, téměř bez známek nošení... nošené i prané velmi šetrně, jen vzadu dole zašity malinkaté dírečky, viz foto (v kroužku z řetízku), při nošení takřka neznatelné. Zohledněno v ceně.
  • Rozměry: Délka 91 cm, průramky 44-50 cm, pas - pruh pod prsy s vyšitým logem 35-40 cm, sukně jakoby balonová, zakončená do rantlu, který je široký 42-49 cm.
  • Velikost: S
  • Značka: DESIGUAL
  • Poštovné a balné: 60 Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 970

* Takto označená pole jsou povinná
*