Odpovědět na inzerát

-61%
PRODÁM NOVÉ ZBOŽÍ

Letní vůně Summer white sunset

Nové zboží k prodeji

von Summer White Sunset je květinově-orientální dámská vůně, která vás pohladí po duši stejně, jako paprsky letního zapadajícího slunce. Skvěle se hodí pro všechny romantické moderní ženy, které se rády obklopují krásnými věcmi a často ve dne sní. Pečlivě vybrané esence vůně Summer White Sunset vás zahřejí u srdce a zdůrazní vaši smyslnost.

Dámská vůně Avon Summer White Sunset vás nadchne již po prvním přivonění! Okouzlující aroma podmanivé břízy ve vás vyvolá jedinečný pocit plný vzrušení a něhy. Půvabný lotosový květ vás zlehka zahalí do svých křehkých tónů a podtrhne vaši přirozenou krásu. Protikladné pikantní esence jedinečného pepře působí příjemným hřejivým dojmem, který evokuje teplý letní podvečer a romantické procházky kolem pobřeží. Tato výjimečná dámská vůně od Avonu je speciálně vytvořena pro celodenní nošení. Její esence vám budou připomínat krásu léta po celý rok.

Buďte svá a otevřete světu svoji romantickou stránku s exkluzivní dámskou vůní Avon Summer White Sunset! Vůně bude příjemná nejen vám, ale také každému, kdo jí ucítí. Staňte se pro své okolí neodolatelnou a připomínejte si letní zážitky kdykoliv vás napadne! Nechejte se unášet smyslnými tóny vůně Summer White Sunset a zároveň si tak vychutnejte jedinečnou letní pohodu!
  • Značka: AVON
  • Poštovné a balné: dle tarifu pošty Kč
  • Již odpovědělo 37 zájemců
cena: 139
Původní cena: 349 Kč

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*