Odpovědět na inzerát

-17%
PRODÁM NOVÉ ZBOŽÍ

PEDIPED * Canyon Navy Red ...

Nové zboží k prodeji

PC:1559,- + POŠTOVNÉ, JSOU NÁM MALÉ. Doporučujeme volit o číslo menší velikost!!! Sandálky jsou vždy prostornější oproti uzavřené botě. Letní bota také nevyžaduje tak velký nadměrek. Proto nekupujte botu zbytečně velkou.

Inovace ve všech směrech. Tyto skvělé boty si zamilujete nejen proto, že úžasně vypadají, ale byly speciálně vytvořeny čistě z rostliných zdrojů. Když uvidíte veganský symbol technologie na některém z vašich oblíbených modelů, můžete si být jisti, že byl vyroben bez živočišných produktů nebo vedlejších produktů.

Ať už vás vaše letní dobrodružství zavede do pouští nebo na moře, udrží boty Canyon nohy Vašeho dobodruha v komfortu a bezpečí.

Tento model z řady pediped® Adeventure Line je voděodolný, pohodlný a navíc ho můžete prát v pračce.
- Svršek Clarino - podšívka z prodyšného, měkkého neoprenu - flexibilní, měkká podrážka ze surové gumy - Ochranná pevná špička

Clarino je náš oblíbený ekologicky šetrný syntetický materiál, který vzniká bez použití rozpouštědel, což přináší snížení emisí oxidu uhličitého i spotřebu vody a energie.

- Prostorná bota s kulatou špičkou.- Dobře sedí i na hubenějších nožičkách.

- Díky zapínání na suchý zip se bota snadno zouvá i obouvá a bezpečně drží na noze

- Schválená Americkou asociací podiatrů jako prospěšná pro zdravý vývoj nohou.

Tyto voděodolné boty jsou lehké, ekologicky šetrné a zvládnou namočení i polití, takže budou vypadat skvěle i po dni u bazénu nebo na pláži. V pračce pratelné boty si poradí s pobytem na hřišti i v pračce, takže je velmi snadné je udržet čisté a voňavé. Ekologicky šetrné materiály vznikají bez použití rozpouštědel, což přináší snížení emisí oxidu uhličitého i spotřeby vody a energie.

Součástí všech bot pediped
  • Velikost: 29
  • Značka: PEDIPED
  • Poštovné a balné: 60 Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 1 309
Původní cena: 1 559 Kč

* Takto označená pole jsou povinná
*