Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

velká STAROŽITNÁ KOULE (ASI 8 CM BEZ ÚCHYTKY) stříbrná KOULE Se ZASNĚŽENÝMI ornamenty, sem tam vadičky- zakalovací plošky, nic moc hrozného, DNES JIŽ UNIKÁTNÍ HEZKÁ starožitná koule.

Zcela ruším svou velikou sbírku kvůli stěhování do mnohem menšího bytu a také kvůli náročnému nárazovému baleni. Letos poprvé jsme meli jen malý stromeček, a tak do budoucna vystačím jen s minimem ozdob.

Zcela ruším svou velikou sbírku kvůli stěhování do mnohem menšího bytu a také kvůli náročnému nárazovému baleni. Vloni poprvé jsme meli jen malý stromeček, a tak do budoucna vystačím jen s minimem ozdob.

Obecně staré vánoční ozdoby mohou mít někde zakalovací plošky, nebo malý škrábanec, kdyby byla nějaká zjevnější vada, napsala bych to. Jinak 95% ozdob je zánovních, zacházelo se u nás s ozdobami velmi šetrně, a při tom rozsahu mé sbírky každá byla jen sotva párkrát pověšena, třeba i celá desetiletí ležela v krabici.

Doprava je počítána bez křehkého příplatku, kdo by chtěl křehce musel by přičítat 75 Kč, nebot křehce nejde dát k doporučenému balíčku, ale jen k balíkům mnohem dražších typů, kde nejlevnější balíček začíná bez křehce na 105 Kč, k tomu ještě křehký příplatek + balné, a je to cca 145 kč. Proto - pro mimořádně velké zdražení křehkých balíků i balíků nad 2 kg, nabízím dobré zabalení do silné ucpané vrstvy obalovin do krabičky jako doporučený balíček.
  • Poštovné a balné: GLS 88; GLS Parcelshop 70; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 98
Původní cena: 148 Kč

Inzerent přijímá objednávky pouze od registrovaných uživatelů Mimibazaru (pokud chcete nakupovat, musíte se zaregistrovat nebo přihlásit)