Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

DOPORUČUJI nejen pro náročné, ale zejména pro ty, kteří chtějí pro své dítě bezpečnost a zdraví. Luxusní školní set od německého výrobce v krásném designu - výrazná modrá barvička s tyrkysovou + pogumované kosatky, vhodný pro I. stupeň ZŠ. Obsahuje aktovku, penál a pytlík na úbor nebo papuče. Ergonomický Light-školní batoh/aktovka má hodně viditelné reflexní proužky a funkční detaily. Několik zásadních charakteristik uvedených výrobcem, proč zvolit právě tuto značku:
1) vysoká bezpečnost díky reflexnímu značení a díky reflexním kovovým zámkům - na přední straně, na bocích, na utahovacích popruzích
2) lehkost - patří mezi nejlehčí školní brašny
3) vnitřní uspořádání a celková členitost - vypracované a praktické vnitřní členění, rozmanité přední i postranní kapsy
4) pro zdraví je vybaven ergonomicky tvarovanými zády a utahovací popruhy
5) voděodolnost a stabilita - má 100 %-ně voděodolné a omyvatelné pevné dno, které zajišťuje rovněž výbornou stabilitu
6) vyrobeno z pevného a vysoce odolného materiálu.
Penál má plno gumičkových úchytů, zapínání na zip. Pytlík z pevného omyvatelného materiálu, na stažení s velkou kapsou na zip.

Set byl kupovaný nový, používaný 3 roky synem, nicméně díky svým vlastnostem stále V BEZVA STAVU, vše je plně funkční, bez vážných vad či poškození, všechny zipy a zapínání v pořádku. Aktovka v zátěžových místech jen s šedým nádechem, jinak plně funkční, nikde neponičená, neošoupaná, neprodřená. Pytlík téměř "jako nový", nošení je nejvíce znát na penálu - vnitřek s šedým nádechem a zabarvení od jednotlivých pastelek, na jednom místě prodření. PC setu byla 2.450,- Kč.
  • Rozměry: vhodný pro 1.-4. třídu
  • Značka: MCNEILL
  • Poštovné a balné: ČP doporučené psaní 120; Zásilkovna 80; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 590
Původní cena: 2 450 Kč

* Takto označená pole jsou povinná
*