Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Krásné šaty, černé s červenými vlnovkovitými čarami, známá značka George, kolekce od Barbary Hulanicki, velikost je označena jako 38, UK 10, ale opravdu radím jen na hodně štíhlou postavu, aby se moc nemusely natahovat, moc obtažené by nevypadaly hezky, dle mého nai štíhlé postavy velikosti M bych už nedoporučovala, velikost obvodů by měly být jako má figurína + něco navíc, radila bych do 92 cm před prsa i boky, raději méně, pro představu – figurína má obvody 83 cm. Falešně zavazovací, mají sice na boku vázání, ale ne prsou jsou sešité napevno. Velmi pružné. V ramenou malé vycpávky, připevněné jen ve dvou bodech, kdo nechce odstřihne v mžiku.
Vnější míry: přes prsa je obvod 70 cm, s natažením až 98 cm, v pase je obvod 68 cm, s natažením až 88 cm, v místě boků je obvod 83 cm, s natažením až 94 cm, délka je 93 cm. Šaty jsou z kvalitní pružné měkoučké látky, celá je s jemným bělavým chloupkem, směs 96% viskózy s 5% elastanu, jsou pružné a materiál má velmi příjemný omak, jako ta nejměkčí bavlna. Jednou použité, oprané, jako nové.
  • Poštovné a balné: Kurýrní služba 85; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 118
Původní cena: 268 Kč

Inzerent přijímá objednávky pouze od registrovaných uživatelů Mimibazaru (pokud chcete nakupovat, musíte se zaregistrovat nebo přihlásit)