Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

Hlavně malé děti milují malá zvířátka. Na zdi pokojíčku nebo na skříně jim nalepte samolepky kamarádů ze zvířecí říše - mládě medvídka, hrošíka, ovečky, ježečka, roztomilého pandu, slůně, růžové prasátko a další. Rozlepte podle potřeby a pak už jen čekejte, jak budou dětské oči zářit z této proměny. Vše zvládnete snadno během pár minut a nový prostor díky těmto velkým dětským samolepícím obrázkům je Váš. Uvidíte, že nejen Vaše děti budou nadšené krásou těchto parádních samolepek na zdi či nábytek. Kvalitní zpracování, velký formát, spousta obrázků, to vše změní k nepoznání každý pokoj. Barevné a veselé samolepící dekorace, které Vám budou zdobit interiér dlouhou dobu.
Udělejte radost svým dětem a vykouzlete jim nový dětský pokojíček těmito originálními dětskými samolepkami na zeď. Dopřejte svým dětem atraktivnější prostředí.
Samolepky na zeď jsou zhotoveny z vysoce kvalitní fólie, mají matný povrch neodrážející světlo, po aplikaci na povrch stěny vypadají jako malované. Skvělý typ na dárek!

Velikost archu je 100x60 cm! Každý obrázek je samostatná samolepka. Zvířátko má cca na výšku 25-30 cm.

Více informací a motivů na eshopu tvujdesign.cz. Cena 499-599 Kč za arch
  • Poštovné a balné: ČP balík do ruky 89; Kč
  • Již odpověděli 4 zájemci
cena: 499

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*