Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Používaný 7" tablet Colorovo CityTab včetně obalu HAMA.
Moderní 7" tablet Colorovo CityTab Lite nabízí kompaktní rozměry a zajímavou cenu. Pohodlí při ovládání přispívá především implementovaný operační systém Android, který je zároveň zárukou širokých možností využití. Tablet Colorovo CityTab Lite je skutečně velmi mobilní zařízení, které upotřebíte libovolně - ať už v pohodlí domova nebo na cestách.
Skvělé možnosti využití
S tabletem Tablet Colorovo CityTab Lite můžete rychle surfovat po internetu, sdílet fotografie, hrát hry, číst elektronické knihy, použít e-mailovou komunikaci nebo poslouchat hudbu. Mnoho zábavy si užijete při sledování filmů. Již v základu máte nainstalovány běžné aplikace, jako např. internetový prohlížeč, přehrávač médií, prohlížeč obrázků a další aplikace.
Klíčové vlastnosti
V elegantním šasi je uložen procesor Amlogic AML 8726-MX s frekvencí 1,5 GHz, který je podpořen operační pamětí o velikosti 1GB. O zobrazení se stará kvalitní multidotykový kapacitní displej s úhlopříčkou 7" a s rozlišením 1024 x 600 bodů. Data můžete ukládat na 8GB interní paměti, nebo pokud by kapacita nedostačovala, můžete ji rozšířit pomocí micro SDHC paměťových karet. K dispozici máte 0.3MP kameru určenou například pro online rozhovory vpředu a 2,0MP kameru vzadu. K vysokorychlostnímu internetu je možné se připojit pomocí WiFi sítě. Nechybí ani rozhraní microUSB a sluchátkový minijack.
Rozměry přístroje jsou 192 × 116 × 10 mm a jeho hmotnost je 296g. O napájení se stará nabíjecí Li-Ion baterie.
Technické parametry
Rozlišení displeje: 1024 x 600
Operační systém: Google Android 4.1
Interní paměť [GB]: 4
Specifikace výrobce:
Procesor Amlogic AML 8726-MX, 2 jádra, 1,50 GHz
Operační systém: Google Android
Rozlišení displeje: 1024 x 60
  • Značka: COLOROVO
  • Poštovné a balné: ČP doporučeně 99; Kč
  • Již odpověděl jeden zájemce
cena: 800

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*