Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Nabízím Vám tento krásný kabátek s podšívkou od přední španělské značky Desigual :-) Skvělý silný strukturovaný materiál a perfektní silně projmutý střih, který Vám vykouzlí fantastickou siluetu :-) Kabát se dá zapnout ve větrném počasí až pod bradu, má efektní stojáček, a nebo ho můžete nosit zapnutý jen k výstřihu a doplnit krásným šátkem. Kabátek je celý kompletně vypodšívkovaný, zateplený ale není, proto je vhodný spíš na jaro + podzim, v zimě ho unosíte jen když nebudou silné mrazy.
Logo je precizně vyšité zlatým lurexem vzadu nahoře a také je na L boku dole kovové logo pod těmi mandalami.
Barvy: základ uhlově černý s lehkým lesklým nádechem a mandaly barevně nejvíce odpovídají detailní fotce s kovovým logem.
Stav - nošený byl opravdu hodně, je ale stále moc pěkný, i když už je na něm to nošení znát, mandaly už nejsou tak čisté jako když byl nový a podšívku jsem na pár místech zašívala (viz detail.foto), proto také tak pěkná cena za jinak naprosto skvělý značkový kabát :-) PC hodně vysoká!!! Neváhejte, stále je na parádu :-) Mně už je bohužel malý.
Rozměry: délka od ramen až dolů 85 cm vepředu, 81 cm vzadu, průramky 45-47 cm, pas 40-42 cm, boky 46-49 cm měřené v místě spodního konce kapes a při zapnutém kabátě, pěkný je ale samozřejmě i při nošení od boků rozepnutý :-) Rukáv od krku 68 cm, od ramenního švu 58 cm, vnitřní rukáv 43 cm.
  • Velikost: M
  • Značka: DESIGUAL
  • Poštovné a balné: 110 Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 1 100
Původní cena: 1 200 Kč

* Takto označená pole jsou povinná
*