Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

1x čtená, jako nová

Život mě vystavil zkoušce.
Ale s irisem opět získám naději.
Díky vanilce se cítím chráněná.
Protože parfémy jsou mým osudem.

Elena nevěří nikomu. Ztratila všechnu naději a v lásku už nevěří. Pouze tehdy, když vytváří své vůně, dokáže zahnat nejistotu. Pouze zahalená esencemi květů, dřeva a koření ví, jak se zbavit strachu.

Vůně jsou cestou k srdcím lidí. Vyprávějí o nejskrytějších myšlenkách a touhách: iris obdaruje nadějí, mimosa štěstím, vanilka ochraňuje a kručinka učí pokoře. Elena byla odjakživa silná. Od toho dne, kdy ji ještě jako malou holčičku opustila matka, hledá cit a pohlazení. Naučila se spoléhat jen sama na sebe. Své emoce uzamkla za dveřmi. V šestadvaceti letech ji život opět vystavil zkoušce, její talent jí však určil cestu. Cestu, jež ji přivede až do jedné z největších prodejen vůní v Paříži, kde se ještě nyní připravují parfémy podle starodávných receptur. Její výtvory si brzy získají věhlas.

Elena má jedinečnou schopnost pochopit a zhmotnit touhy lidí: dokáže vytvořit tu správnou vůni k znovuzískání ztracené lásky, k překonání ostychu, k nalezení klidu. Doposud však nenašla tu správnou vůni k překonání své vlastní minulosti a k odpuštění.
  • Rozměry: DATUM VYDÁNÍ 19.10.2017, POČET STRAN 376, pevná vazba
  • Značka: JOTA
  • Poštovné a balné: DPD 90; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 79; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 40
Původní cena: 358 Kč

* Takto označená pole jsou povinná
*