Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

Potravinové doplňky jsou výrobky dodávající našemu organismu látky, které z nejrůznějších důvodů nemůžeme získat přirozenou cestou, potravou.
V současné době konzumujeme průmyslově zpracovávanou potravu, z chemicky ošetřovaných surovin obsahujících různé škodliviny z prostředí. Organismus je tak systematicky “zanášen” toxickými látkami z vnějšího znečištěného prostředí, které neumí vlastními silami zpracovat nebo vyloučit. Také metabolické pochody vytvářejí zplodiny, které, pokud nejsou neutralizovány a odstraněny z těla, mohou způsobit vážná onemocnění.
Potravinovým doplňkem, o kterém stojí za to se dozvědět, je Emulips. Vyrábí se ze speciálních odrůd řepky. Při výrobě je použita pouze tzv. lehká chemie, proto je i konzervace řešena přírodním způsobem – vitamínem E, kterým se mimo jiné nedá předávkovat a navíc „zháší“ volné radikály, což jsou škodliviny přispívající ke vzniku nádorových onemocnění!
Hlavním úkolem Emulipsu je harmonie trávení, zejména „výpomoc“ v tukovém hospodářství – ulehčuje žlučníku. Efektem je pravidelnost vyprazdňování, zrychlení látkové výměny a při dlouhodobějším užívání řešení problémů s tlakem, cholesterolem, krevním cukrem, růstem vlasů, zpevněním nehtů. Preventivně působí proti vzniku nádorových onemocnění, zklidňuje psychiku a jeho vedlejším, příjemným, účinkem je úprava tělesné hmotnosti. A to všechno beze změny stravovacích návyků – jíte tak, jak jste byli zvyklí! Zmírňuje potíže se slinivkou, žlučníkem, žaludečními vředy – smíte jíst i jídla, za která byste bez Emulipsu zaplatili bolestmi a nevolností.
Jedinou podmínkou, logickou, pro efektivní funkci Emulipsu je kvalitní, pravidelný, pitný režim: 2,5 – 3 litry tekutin denně. Tuky odcházejí z těla prostřednictvím moči. Káva a alkohol se nepočí
  • Doposud žádný zájemce
cena: 1
Abyste dostali k produktům OKG záruku, nakupujte od autorizovaných partnerů, které poznáte, tak, že mají v inzerci uvedeno své jméno a registrační číslo. U těch, kteří uvedeno nemají, nemáte záruku žádnou, nejsou autorizovaní firmou OKG

* Takto označená pole jsou povinná
*