Odpovědět na inzerát

-51%
PRODÁM NOVÉ ZBOŽÍ

Šmoulové 19

Nové zboží k prodeji

Šmoulové a jejich roztomilé příhody opět přicházejí, aby i tentokrát naplnili radostí a smíchem celý den!

DVD obsahuje 6 příběhů:

92. ŠMOULÍ PRINC (12:44) - Silák zachrání princeznu Gerthu a její otec předpokládá, že si ji vezme za ženu a stane se členem královské rodiny. Není si však jistý, že touží zrovna po takovém údělu...

93. ŠMOULOVÉ SOUDÍ VINÍKA (12:22) - Když se ztratí Šmoulíček, Koumák navrhne, aby se konal soud a našel viník, který jej špatně hlídal. Zapomíná přitom ale, že to byl on, kdo byl na řadě s hlídáním!

94. DOKONALÝ ŠMOULA (12:43) - Nešika nikdy nebyl hbitý nebo obratný, díky kouzlu se ale stane dokonalým a jeho zručnosti se nikdo nevyrovná. Ostatní šmoulové si náhle připadají úplně k ničemu a vůbec se jim to nelíbí.

95. OPEŘENÝ NEPŘÍTEL (12:23) - Šmoulové našli vejce supa a jsou rozhodnuti pečovat o ně, až do vylíhnutí ptáčete. Gargamel však přijde na to, jak se změnit v ptáka, aby mohl všechny šmouly pochytat.

96. GARGAMELOVA VÝPRAVA (12:43) - Šmoulí vesnice je proti vpádu nevítaných návštěvníků chráněna kouzlem. Jenže to právě na pár hodin selhalo. Gargamel tedy nelení a vyráží na šmouly!

97. V HLAVNÍ ROLI: TAŤKA ŠMOULA (12:27) - Pozice Taťky šmouly má vedle řady výhod také několik obtíží. Mezi ně patří to, že ho někdo ruší každých pět minut i uprostřed důležitých magických experimentů. Taťka šmoula tedy přemýšlí, zda by ho v jeho funkci nemohl někdo nahradit.
  • Značka: PLASTOVÝ OBAL
  • Poštovné a balné: ČP doporučené psaní 79; ČP balík na poštu 139; ČP balík do ruky 159; ČP balíkovna 79; Balíkovna na adresu 119; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 79; Zásilkovna na adresu 119; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 49
Původní cena: 99 Kč

* Takto označená pole jsou povinná
*