Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Prodám dětskou autosedačku včetně základny EasyBase a pláštěnky Emitex. Je po dceři, kupovaná v roce 2008, používaná 1 rok, pak uskladněná v krabici v suchu, vytažená na syna v roce 2014, s ním používaná minimálně po dobu 7 měsíců a opět uložená. Je v perfktním stavu, čistá, vše kompletní, nebyla účastí žádné dopravní nehody. Má bezpečnostní pás nastavitelný, uvnitřní vložku pro novorozence, zezadu přihrádka, kam jde něco vložit, my tam máme uloženou pláštěnku na autosedačku, za hlavou v plastu schovaná sluneční stříška. Lze jí použít normálně do auta připoutat bezpečnostním pásem, ale já ji prodávám včetně základny Maxi-Cosi EasyBase, která se přidělá do auta pomocí bezpečnostního pás, má opěrnou nohu, čímž dělá tuto sedačku mnohem bezpečnější, jelikož při náraze jde část energie do té nohy. Sedačka se pak do této základny pouze rychle zacvakne, drží pevně a je to jednodušší, než připevňování bezpečnostním pásem. Základna pak v autě zůstává na stálo připevněná, pokud je třeba dát sedačku do auta bez ní, není problém připoutat jí běžným pásem. Správné postavení nohy základny je kontrolováno zelenou značkou a stejně tak zacvaknutí autosedačky do základny, také se změní červená značka na zelenou pokud je správně nasazená. Základna je skvělá do aut, které nemají bezpečností ISOFIX. Je fialové barvy není vyšisovaná. Je v perfektním stavu.
Je určena pro děti od 0 do 13kg (skupina 0+). Tato autosedačka pro nejmenší děti je vybavena zvýšenou ochranou při bočním nárazu. Z dalších bezpečnostních prvků jmenujme možnost instalace pomocí systému EasyBase. V kombinaci se základnou patří Maxi-Cosi CabrioFix mezi nejbezpečnější autosedačky.
Původní cena 6.180 Kč.
  • Značka: MAXI COSI
  • Poštovné a balné: ČP doporučené psaní 89; ČP doporučený balíček 99; ČP balík na poštu 129; ČP balík do ruky 149; ČP balíkovna 69; PPL 115; PPL Parcelshop 79; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 79; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 1 500
Původní cena: 3 500 Kč

* Takto označená pole jsou povinná
*