Odpovědět na inzerát

PRODÁM NOVÉ ZBOŽÍ

SALADIN SÍTO

Nové zboží k prodeji

Nahradí tak hned několik kuchyňských nástrojů najednou.

Saladin se skládá ze dvou sít – z jednoho hlubokého velkého síta s držákem a třemi nožičkami na spodní straně a z jednoho menšího plochého, rovněž s držákem.
Držáky na obou sítech jsou zakulaceny a leží při práci dobře a pevně v ruce.
Velké síto lze malým sítem uzavřít, a to tak, že se jazýček malého síta prostrčí otvorem ve velkém sítu. Tímto způsobem vznikne praktické dvojité uzavřené síto, vhodné na odstřeďování vody ze salátů a bylinek nebo k omývání a vysoušení čerstvého špenátu. Zeleninu a ovoce, uzavřené v sítu, lze také proplachovat ve vodě. Pohybem a vzniklým tlakem se tak špína a drobný hmyz důkladně a beze zbytku odplaví.
Síta je možné díky drážkám na jejich vnějších stranách pevně posadit na mísy nebo hrnce různých průměrů, a to tak, aniž by klouzala.
Ploché síto se také může používat na slévání tekutin např. vody z brambor. Stačí ho nasadit přímo na hrnec dnem nahoru a hrnec překlopit. Speciální děrování sloužící ke slévání je umístěno na obou stranách a umožňuje tak pracovat pravou i levou rukou.
Při skladování lze obě síta vložit do sebe nebo je zavěsit na otvory v rukojeti. Takto uskladněná nezaberou mnoho místa.
  • Značka: TUPPERWARE
  • Poštovné a balné: ČP doporučený balíček 99; ČP balíkovna 65; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 79; Kč
  • Již odpověděl jeden zájemce
  • (K dispozici může být více kusů.)
cena: 490

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*