Odpovědět na inzerát

Použité zboží ke koupi

Prosím nabídněte!!! Sháním tyto rifle, které mám k prodeji v M a jsou mi už malé:

Nabízím Vám tyto svoje milované úzké drhané a prošívané šisované rifle od Anule Jeans v motorkářském stylu s prošíváním a mačkanými efekty. Jsou naprosto geniální, luxusní!!! Skvěle pružné, vymazlené do detailů. Moje naprosto nejmilovanější rifle, absolutně šmrncovní a stylové, úžasný střih, barvička i styl!!! Absolutně bez chybičky. Jenom už jsou mi bohužel malé. Přiznávám, že je prodávám jen velmi nerada, opravdu je miluju :-( Bohužel ale s přibývajícím věkem kila lezou jen nahoru, znáte to skoro všechny, až na těch pár šťastných :-)

Koupím tyto stejné rifle v L/XL!!! Prosím nabídněte!!! Velmi podobné také můžete nabídnout, odpovím, moc děkuji!!! Pouze v top stavu, bez vady!!!

Vel. psaná 30, odpovídají M. Řiďte se prosím rozměry!!! Délka 104 cm.Vnitřní nohavice 84 cm. Přední/zadní sed: 23/29 cm. Pas 42-46 cm, boky v úrovni spodního konce zipu 48-52 cm. Stehno u rozkroku 27-29 cm, stehno v půlce 21-23,5 cm, lýtko 16-18 cm, šířka dole 15-17 cm.

Materiál fakt supr!!! Měkká elastická a velmi příjemná kvalitní džínovina: 96% pamut bavlna, 4% elastan.

Stav - bez chybičky, bez vady, nošené i prané s láskou :-) byly moje TOP, ale takřka na nich není nošení znát, nestihla jsem je hodně unosit, bohužel stále přibírám a už se do nich nenarvu :-( Vypadají skoro JAKO NOVÉ :-)

#trhané #motorkářské #šisované #světlemodré #bělené #světlé #drbané #drhlé #drhané #drhanedziny #skinny #úzké #cool #mačkané
  • Velikost: XL
  • Značka: ANULE JEANS
  • Poštovné a balné: 60 Kč
  • Doposud žádný zájemce

* Takto označená pole jsou povinná
*