Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

Vílo-andílkové panenky krajkové, třeba do okna-nebo jako dáreček pro kamarádku,tchyni-paní učitelku jako dáreček na rozloučenou. Panenky,tentokrát v bílém provedení s krakovými křidélky, jsou vysoké včetně nožiček cca.16cm s delším provázkem na zavěšení kamkoli uznáte za vhodné :)

Stříbřenka je jemnější,bílá se šampan´ křidélky+stříbrnými vlásky - nožičky a pověšení je z jemnější bílo-stříbrné,mnou ukroucené šn´ůrky. Zlatěnka je víc ,,natural" - bílé šatečky,šampan´ křidélka a provázek je sisálový. Korálky na nožičkách obou jsou dřevěné,vlásky Lurex (došel Chemlon).

Netvrdím že vám budou nosit štěstí, lásku a pohodu (,,miluju" kecy,čím víc mandal a pozitivně naladěných barev-tím lépe),myslím že traktor vás sejme i v sukni plnou mandal nejlépe v pozitivních barvách :) Pohoda musí být v hlavě a ne v barvě nebo v sukni a štěstí bud´ člověk má-nebo nemá... Jsou prostě jsou jenom tak pro radost...
Cena 125,- za jeden kus
V případě zájmu nakoukněte , je tu toho mnohem víc a třeba vám v ceně jednoho poštovného 60,- padne ještě něco do oka a využijeme ho na 100% + při nákupu nad 1000,- je pošta zcela Grátis..!!
  • Velikost: L
  • Značka: MOJE VÝROBA
  • Poštovné a balné: ČP doporučeně 60; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 125

* Takto označená pole jsou povinná
*