Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

NOVÉ ZNAČKOVÉ PLAVKY, ZNAČKA ST.MICHAEL, se zbytkem cenovky, pro mě podle uvedených měr malé, tudíž nevhodný dárek, made in U.K (United Kingdom- Velká Británie), napsáno na štítku. velikost je 44, GB 16. Doporučeno výrobcem na obvod kolem prsou cca 97 cm a pro boky okolo 102 cm a myslím, že to odpovídá, postava by neměla být o moc silnější, jen max o několik cm na obvodu, nejlépe budou slušet uvedené míře nebo ještě postavě plus mínus jen pár cm. Z příjemné hladké plavkoviny - směsi 85% nylonu a celých 15% elastanu. Nové, nepoužité. Vnitřní všitá podprsenka- vyztužené košíčky, a také vpředu vzbuzující dojem sukénky, dvojitá část je jen vpředu uprostřed, vzadu sukénka není, ale boční rovné kraje vpředu i vzadu, oproti vykrojeným plavkám sahající mnohem níže dolů, svědčí postavě ne s právě dokonalými stehny nahoře. Zeštíhlující vzor. Nové značkové anglické plavky , koupené jako drahý dárek k vánocům, nyní velká sleva!
poznámka- shrnutí vzadu na fotce zezadu, dělá kůl, který je uprostřed a trčí jen z jedné nohavice. nemám figurínu s nohama, končí jen kousek pod pasem, v místě boků.
  • Velikost: M
  • Poštovné a balné: ČP doporučeně 65; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 99
Původní cena: 490 Kč

Inzerent přijímá objednávky pouze od registrovaných uživatelů Mimibazaru (pokud chcete nakupovat, musíte se zaregistrovat nebo přihlásit)