Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

*** Celý život jsem bojovala s nadváhou, vyzkoušela jsem nespočet hubnoucích prostředků a diet. Když se mi podařilo něco shodit, nastal známý JO-JO efekt a kila přibila i s úroky. Zkusila jsem i Adipex, po kterém jsem skončila na psychiatrii. Kila mi nešla dolů ani pod dohledem diabetologa a tak jsem byla dosti zklamaná, že se mi nedaří Až jsem narazila na tyto výrobky a ejhle, ono se to začalo hýbat.
Hubnu zdravě a bez JO-JO efektu, na víc se z těla neodvádí voda, ale jen tuky a škodliviny.
Už mám dole 38,5 kilo. Cítím se skvěle, kůže nezůstává převislá a já si zlepšuji další své zdravotní potíže. Jsem diabetik, mám nefunkční štítnou žlázu, na toaletu jsem chodila 1x za 4 dny až týden, po každém jídle jsem byla hodně nafouknutá a pálení žáhy bylo na denním pořádku. Mám dáno vínku dědictví po rodičích a předcích, takže se mám před čím chránit. (infarkt, mrtvice, ucpávání cév - otec přišel o nohu nad kolenem a je hodně nemocný, z maminčiny strany mi hrozí rakovina, atróza, roztroušená skleróza a další.) Takže už jen proto, protože mám o sebe strach a chci se vyvarovat těchto zdravotních problémů, jsem se sebou začala něco dělat.
A CO SI BUDEME NAMLOUVAT: OBEZITA JE TICHÝ ZABIJÁK :(
V této kombinaci je hubnutí opravdu nejúčinnější!
Cena:
Emulips: 375,- Kč
Emulips Slim: 1290,- Kč
  • Značka: ČESKÝ VÝROBEK
  • Již odpovědělo 6 zájemců
cena: 375
Abyste dostali k produktům OKG záruku, nakupujte od autorizovaných partnerů, které poznáte, tak, že mají v inzerci uvedeno své jméno a registrační číslo. U těch, kteří uvedeno nemají, nemáte záruku žádnou, nejsou autorizovaní firmou OKG

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*