Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Překrásné retro šatičky s trendy novinovým potiskem - M/L - nové
Nabízím tyto neuvěřitelně překrásné a sexy retro šatičky s novinovým potiskem a spodničkou zakončenou našitým tylovým volánkem, který nádherně umocňuje aktuální ženský retro styl. Mají nastavitelná ramínka, která jsou vepředu přišitá napevno a vzadu se zapínají na knoflíček na 4 možné polohy. Vzadu se rozepínají na zip. Jsou v projmutém krásném střihu s áčkovou sukýnkou. Dekolt mají ozdobený knoflíčky, byly 4, přešila jsem na 3 a jeden zůstal jako náhradní, přiložen v kapsičce, šatičky mají vepředu dvě jakoby boční nenápadné kapsy (všité do švu). V pase jsou poutka na pásek (max. 6 cm široký), který není součástí, já měla v plánu nosit s úzkým červeným, který vidíte na fotkách.

Vel. M, délka cca 76 cm po konec látky, 82 cm po konec tylu, lze prodloužit, zkrátit zapnutím ramínek na jinou polohu - cca o +- 8 cm. Průramky 44-47 cm, pas 42-45 cm. Vhodné pro M+L.

Materiál typuji bavlnu se slabým podílem elastanu, podšívka bude polyester.

Barvy odpovídají fotkám, základ je černobílý, stínováním do šeda, doplněný červenou.

Stav - koupené zde, podle stavu nové, nenošené. Mně ale bohužel krátké, jinak seděj parádně, ale potřebovala bych je delší, pro Vaši představu, při mé výšce 175 cm je mám jen do půlky stehen. Doporučuji proto pro nižší slečnu nebo pro štíhlé nožky :-) Nebýt tak krátké, nedala bych je z ruky!!! Jsou super, nemají chybu!!!
  • Velikost: L
  • Značka: HELL BUNNY
  • Poštovné a balné: 60 Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 999
Původní cena: 1 300 Kč

* Takto označená pole jsou povinná
*