Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Kouzelné bílé sexy minišatičky - top - s efektní obří sponou - Melrose - M
Skvělý variabilní kousek od Melrose :-) Můžete nosit buď jako sexy minišaty, nebo jako podkasaný top či jako tuniku k legínám, vše je super :-) Vynikne na krásné postavičce, ale schová i případné nedostatky v oblasti bříška, vhodné jsou tak i pro těhulky :-) Střih je tedy volný, nahoře s efektním řasením na prsou a gumičkou pro dobré držení a pružnost a dole do efektně širokého praktického skvěle pružného rantlu, který krásně drží tam, kde má :-) Velice nápaditě řešená ramínka, která vedou vepředu plynule v jednom díle ze středu tělové části a ozdobená jsou umělohmotnou obří sponou, která je stejně zářivě bělostná jako celé šatičky.

Vel. UK 10, odpovídá M. Délka bez natažení 83 cm, ale drží krásně i pod zadečkem díky parádně pružnému spodnímu širokému rantlu :-) Délka bez ramínek od podpaží 65 cm až dolů, 47 cm po začátek rantlu. Průramky 34-45 cm, šířka rantlu 41-51 cm.

Materiál velice příjemmý, krásně pružný a kvalitní: 95% viskóza + 5% elastan.

Stav - nové, měla jsem je na sobě jen jednou jedinkrát a necítím se na ně, figura po třech dětech mi už na ně nedává odvahu, budou vypadat famózně na parádní postavičce se štíhlými nožkami a pevnými prsy, takže proto pouštím dál...

Poštovné: 60,- kč

#minišaty #šaty #letní #top #tunika #těhotenské #sexy méně
  • Velikost: M
  • Značka: MELROSE
  • Poštovné a balné: 60 Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 399
Původní cena: 470 Kč

* Takto označená pole jsou povinná
*