Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

Skladem pouze růžová - sleva na poslední kus - jiné barvy už nelze objednat.
Funkční celoroční bunda - novinka na trhu. Jedná se o komplet funkční bundy a teplé flísové bundy/mikiny, které se mohou nosit samostatně nebo se mohou pevně spojit a nosit dohromady. Pokud je bunda spojená z obou vrstev je vhodná i do sněhu a mrazu.
Vnější bunda je z pevného materiálu - vodě a větru odolná, velmi kvalitně zpracovaná. Celá bunda je podšitá hladkou podšívkou. Má 3 venkovní kapsy na zipy a jednu vnitřní na suchý zip. Všechny zipy mají táhla, hlavní zip na bundě je zespodu podložený. Hluboká kapuca je odpínací na zip, má regulaci obvodu, konce kapuce se pomocí suchých zipů mohou vepnout do stojáku. Rukávy jsou zakončené do volnější gumy + mají suché zipy pro regulaci. V dolním lemu bundy je protažená gumička s olivkami. Zadní díl je prodloužený. V bundě je vnitřní pás proti sněhu a zafukování. Bunda má hezký střih, má rožšířené vstupy do průramků pro snadnější oblékání, je výborně ohebná, skladná a velmi pohodlně se nosí. Od jara do podzimu ji lze nosit samostatně bez vnitřní bundy.
Vnitřní bunda/mikina je z kvalitního silného flísu šedé barvy. Zapíná se na zip, má dvě kapsy. V těle je podšitá děrovanou podšívkou, v rukávech je podšívka hladká. Lze ji nosit samostatně. V dolním lemu je gumička s olivkami pro regulaci, rukávy jsou zakončené pružným lemem.
Bundy se mohou pevně spojit - mikina má oboustranný zip a vepne se po celé délce do bundy. Rukávy se uvnitř přichytí pomocí poutek a druků. Bundy v sobě velmi dobře drží a nehrnou se.
Bundy jsou vhodné na veškeré sportovní aktivity i na běžné nošení. Svou variabilitou jsou ideální na cestování, školy v přírodě, lyžařské kurzy, tábory apod.
Barvy: růžová/vnitřní bunda šedá, modrá/vnitřní bunda šedá, černá/vnitřní bunda šed
  • Rozměry: Rozměry: délka vpředu/vzadu, šířka přes prsa, rukáv od švu u krku bez stojáku128/134 - 51/58 cm, 47 cm, 57 cm134/140 - 55/60 cm, 49 cm, 62 cm140/146 - 60/65 cm, 50 cm, 66 cm146/152 - 65/71 cm, 53 cm, 70 cm152/158 - 70/75 cm, 55 cm, 72 cmkód zb
  • Velikost: 152
  • Značka: YDI
  • Poštovné a balné: ČP doporučené psaní 70; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 85; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 459
Původní cena: 499 Kč

* Takto označená pole jsou povinná
*