Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

SKLADEM. Ryze české ergonomické nosítko. Hlavní motivací při jeho výrobě byla pohodlnost (pro nošence i nosiče) a jednoduchost použití. Vytvořili také unikátní způsob regulace šíře nosítka mezi nožičkami tak, aby toto nosítko vyhovovalo pro miminka i větší děti. Klíčová je možnost pevného zafixování této šíře, a to proti pohybu v obou směrech. Toto nosítko umožňuje jakoukoli pevně fixovanou polohu od 31 do 47 cm, což je vyhovující pro děti cca od 4 měsíců do cca 3 let (záleží na velikosti dítěte). Nosítko je možné velice jednoduše a rychle nastavit. Podrobný popis všech nastavení je k dispozici v návodu, který dostanete spolu s nosítkem.
Je ušité ze 100% bavlněné "šátkoviny", tedy látky, která se tká stejným způsobem, jako látky, ze kterých se šijí šátky na nošení dětí. Tato tkanina je velice pevná, s obrovskou nosností, ale přitom díky způsobu tkaní (typu vazby) lehce pružná v příčném směru. Tyto vlastnosti zajišťují pevnou oporu i těžkého dítěte, ale zároveň přizpůsobení jeho křivkám. Nosítko je tedy bezpečné, má dlouhou životnost a pro dítě je přitom velice pohodlné. Tato tkanina je vyráběna na zakázku v české tkalcovně. Potom jsou v úpravně tepelně fixovány barvy a látka je vždy otestována na stálobarevnost v potu, ve vodě a v otěru dle evropských norem a je na ní vydán certifikát Oeko-Tex Standard 100, tř. 1. Dále je tkanina testována na působení slin a potu dle české vyhlášky Ministerstva zdravotnictví č. 84/2001 Sb..
Nosítko je testováno ve státní zkušebně. Splňuje bezpečnostní požadavky evropské normy EN 13209-2 na měkké nosiče dětí. Nad rámec normy bylo nosítko otestováno na váhu 20 kg. Testovali ho i fyzioterapeuté - jejich hodnocení i podrobný popis naleznete v našem e-shopu
  • Poštovné a balné: ČP balík na poštu 96; ČP balík do ruky 115; ČP balíkovna 69; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 85; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 2 519

* Takto označená pole jsou povinná
*