Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

Flexline školní batoh, sáček, pouzdro, penál a peněženka.

Školní batoh Flexline představuje spojení nového moderního designu s výhodami aktovky jako je stabilita nebo přehlednost a to vše ve vysoké kvalitě s řadou promyšlených vychytávek. Záda těchto batohů jsou posltrována a anatomicky tvarována, stejně jako nastavitelné ramenní a bederní popruhy.

polstrované ramenní popruhy je možné velmi jednoduše nastavit na zádech batohu výš nebo níž dle výšky dítěte. Díky tomu pasuje na každou délku zad a může se používat pro 1. až 4. třídu.
hrudní popruhy je možné posunout na výšku a nastavit podle individuálních potřeb.
bederní popruhy pro ještě lepší usazení batohu na zádech. Jsou měkce polstrované a zabezpečují optimální rozložení zátěže. Váha školního batohu je tak přenesena z ramen na stabilní pánevní oblast. Pokud tento bederní pás nechcete používat schová se jednoduše za posltrovanou část zad.
vnitřní uspořádání je rozděleno na dvě komory a umožňuje nosit těžší věci blíže zad.
dvě boční flexibilní kapsy z pružného - elastického, přitom pevného materiálu (EVA-material). Díky pružnosti materiálu se do bočních kapes vejde nejen láhev, ale i větší svačinový box nebo penál.
jedna přední kapsa z elsatického materiálu, do které se také vejdou penál i svačinová krabička. Díky elasticitě materiálu je ztráta místa vnitřního prostoru nepatrná.
zámek Fidlock s magnetickým mechanizmem pro velmi jednuduché otvírání a zapínání tašky. Batoh je možné otevřít pouze jednou rukou. Zámek se zavře sám při zavírání klopy batohu. Podle objemu batohu je možné posunout výšku umístění zámku.
dno je stabilní vybavené nožičkami. Je odolné proti špíně a vlhkosti a skvěle se udržuje.
reflexní materiály - 10% přední a boční plochy
  • Doposud žádný zájemce
cena: 1 050
Původní cena: 2 250 Kč

* Takto označená pole jsou povinná
*