Odpovědět na inzerát

PRODÁM NOVÉ ZBOŽÍ

Celoroční boty Fare

Nové zboží k prodeji

nové modely typové řady FARE BARE se odlišují od běžné produkce výrazně větším prostorem v prstové části. Neomezují vývoj nohy zejména v přední části chodila, kde poskytují mnohem větší prostor. Vynikají také svojí lehkostí a flexibilitou.

Vrchní část obuvi je zhotovena z přírodní hovězí usně. Podšívkový materiál je z textilního materiálu s výbornými sacími vlastnostmi. Podešev je vyrobena z termokaučuku, který je velmi flexibilní. Tato obuv je proto ohebná nejen příčně, ale i podélně.
Tyto modely FARE BARE jsou vybaveny dvěma vkládacími stélkami - viz. foto. Horní stélka je funkčně i vzhledově obdobou klasického provedení. Druhá, spodní stélka má za úkol umožnit uživateli doregulovat si potřebný prostor uvnitř obuvi. Velmi snadno se v případě potřeby odstraní a nebo naopak, doplní o další vrstvu.
  • Rozměry: 28- vnitřní délka obuvi (bez stélek) - 185mm, 29- vnitřní délka obuvi (bez stélek) - 188mm, 30-vnitřní délka obuvi (bez stélek) - 198mm, 31- vnitřní délka obuvi (bez stélek) - 205mm, 32- vnitřní délka obuvi (bez stélek) - 212mm
  • Velikost: 29
  • Značka: FARE
  • Poštovné a balné: 80 Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 1 349

* Takto označená pole jsou povinná
*