Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Bavlněná body rožovo-bílé barvy. Jedno pruhované s obrázkem medvídka na delfínkovi, druhé s obrázky medvídků a lodiček a třetí s medvídkem a kytarou. Všechny tři mají zapínání na patentky mezi nožkami a na ramínku. Patentky jsou méně kvalitní, některé hůře drží, okolo některých jsou malé flíčky rzi.
To s medvídky má rezavou skvrnku u zapínání mezi nožkami, jinak je čisté, bez dírek, trochu oprané, uvedená velikost je 92, výrobce K&Y.
To pruhované s medvídkem na delfínkovi má také skvrny od rzi u zapínání mezi nožkami, jinak je čisté, bez dírek, oprané. Uvedená velikost je 86, český výrobce Veselé Dítě.
To s medvídkem s kytarou je čisté, bez dírek, oprané, uvedená velikost je 92, výrobce K&Y.
Složení všech třech je 100% bavlna.
Podívejte se i na jiné věci v mém albu, plaťte jen jedno poštovné!
  • Rozměry: S medvídky: délka 44 cm, šířka 26 cm, délka rukávu od výstřihu 31 cm Medvídek na delfínovi: délka 43 cm, šířka 27 cm, délka rukávu od výstřihu 32 cm Medvídek s kytarou: délka 42 cm, šířka 25,5 cm, délka rukávu od výstřihu 33 cm
  • Velikost: 86
  • Značka: K&Y VESELÉ DÍTĚ
  • Poštovné a balné: ČP doporučené psaní 89; ČP doporučený balíček 99; ČP balík na poštu 129; ČP balík do ruky 149; ČP balíkovna 69; PPL 115; PPL Parcelshop 79; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 79; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 59
Původní cena: 119 Kč

* Takto označená pole jsou povinná
*