Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

Zdravá lahev® 0,5l je svou velikostí především vhodná pro děti. Pestrý, hravý design těchto lahví jistě pobaví nejednu rebelku či malého záchranáře.

Podrobný popis zboží

Je vyrobena z polypropylenu speciálně vyvinutého pro lékařské a farmaceutické účely. Tento materiál se využívá např. při nitrotělních aplikacích u pacientů, na jednotkách intenzivní péče a všude tam, kde jsou kladeny nejvyšší nároky na ochranu a bezpečnost lidského zdraví.

Bez plísní, zápachu, ftalátů, změkčovadel a BPA. Zdravá lahev nepojímá pachy, netvoří se v ní plísně, je vhodná pro všechny typy nápojů bez omezení.

Nově je určena pro nápoje až do 100°C. (viz. Atesty)

Má snadnou údržbu díky širokému otvoru pro plnění i čištění, je možno mýt ji opakovaně v myčce(skladovat otevřené). Zdravá lahev má uzamykatelné víčko s open/close systémem a těsnící kroužek, který zabraňuje nechtěnému úniku nápoje. Výhodou je nízká hmotnost a snadná obsluha – ocení ji především děti, senioři a zdravotně postižení.

Nabízí širokou škálu designů a velikosti 0,5l, 0,7l a 1l, které jistě uspokojí každého. Můžete si vybrat konkrétní motiv nebo prostě „sáhnout“ po univerzálním provedení. Je určena všem bez rozdílu – dětem, ženám, mužům, seniorům, aktivním i rekreačním sportovcům, velmi pracovně vytíženým managerům – prostě všem, kterým není lhostejné vlastní zdraví. Velikost lahve jistě uspokojí veškeré Vaše rodinné, sportovní i zdravotní aktivity, můžete ji nosit v kabelce, školní či pracovní tašce, batohu, vozit ve vozíku, na kole, v autě.

Podporuje zdravý životní styl, kontroluje správné dodržování pitného režimu, tím i zdravé hubnutí. Je výborným pomocníkem v příp
  • Rozměry: Výška lahví včetně víčka a zátky: 0,5l
  • Značka: R & B
  • Poštovné a balné: ČP balíkovna 79; Osobně 0; DPD 140; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 79; Na dobírku 39; Kč
  • Již odpovědělo 11 zájemců
cena: 255

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*