Ellísek :o)
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 7 komentářů
Mirka M. (Madík) ID 48205, mimibazar.cz/madik (11.7.2008, 13:03)
Krásný den berušky...... (L) (L) (L) (L) (L) (child1) (child1) (child1) (leto) (leto) (leto) (plaz) (plaz) (plaz) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa)

ODPOVĚDĚT
Blanka H. (Blanki) ID 37031, mimibazar.cz/blanki (upraveno 9.7.2008, 23:45)
Ahoj Ellísku (L)
ty tam máš ale hezké obrázky. To si určitě prohlížíte s mamkou před spaním, co???
Zdravím mamku, vypadá to, že je zas u monitoru ;-)
(hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Věra S. (vesy) ID 11133, mimibazar.cz/vesy (10.7.2008, 0:02)
S mamkou před spaním si povídáme pohádku o pejskovi a někdy o autíčku ;-) ;-)......ale v posledních dnech usínám celkem rychle i bez pohádky. (clamp) (clamp) (clamp) Knížka je jediné lákadlo, jak ji nalákat domů z venku, když se jí nechce ^o)

ODPOVĚDĚT
Blanka H. (Blanki) ID 37031, mimibazar.cz/blanki (9.7.2008, 23:47)
Zdravím (L) jsem musela tu obrazovku vymazat, myslela jsem na to celý den, jakej skvost jsem zase vyplodila 8o|. Je vidět že mi to v těch 0.00 už moc nemyslí (N) takže si radši budu prohlížet fotky bez komentáře :-#
(L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Věra S. (vesy) ID 11133, mimibazar.cz/vesy (9.7.2008, 23:51)
(L) (L) (L) Zdravíme někam k německým hranicím... ;-) nebo kam *-)
Sárinko... proč to mamka vymazala, nevíš? *-) Vždyť to bylo dobré |:o) |:o),a zrovna se blíží moje hodinka, tak jsem se chystala mamce poodpovídat ;-) ;-) Ale to nevadí, já ji poodpovím i tak! ^o)

ODPOVĚDĚT
Eva M. (snow-white) ID 1113, mimibazar.cz/evam (10.7.2008, 12:51)
Jéééžiš, to jsem zas asi o něco "pěkného" přišla ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)???? Copak teta Blanka napísala? (smich) (smich)
Věruš, ty čteš pohádku o pejsku nebo autíčku? Si představ, že dneska Lina říkala pohádku mně - hihi... takžééé: "Mamíškůů, zavži si oči a já ti žeknu pohádku" hihi když tohle vyplodila, tak jsem se musela smát a řiká mi: "Byla jedna holká a ta měla čelvenej košíček a čelvený botičky a žikali jí Kalkulka. Šla a šla a najednou se pšiplížil vlk a žiká:Kampak deš Kalkulko? K babičce, nesu bábovku a víno. Vlk pšišel k chaloupce udělal ťuk ťuk a babička žiká: poď dál Kalkulko, vlk šel dovnitž a babičku sežlal, vzal si její blejle a čepici ;-) ;-) ;-) a čekal. Kalkulka šla šla a ťukala. Vlk žekl:"ˇpojď dál Kalkulko" Kalkulka žiká:"Babičko ploč máš tak velký oči" Abych tě lépe slyšela hihi... no a pak vlk Kalkulku sežlal a pak se ladovali a tancovali a ladovali se... hihi, mě touhle pohádkou teda dostala... Vykládala opravdu dloooouho a já se jen kousala do rtu, abych se nesmála, protože perfektně napodobuje i vlka (takový jeho hluboký hlas) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

ODPOVĚDĚT
Věra S. (vesy) ID 11133, mimibazar.cz/vesy (12.7.2008, 1:30)
(hello) AHojda, nooo, šikovná je LInuška, jen co je pravda! Taky bych si někdy ráda poslechla takovouhle pohádku v LInuščině podání (clamp) (clamp) (clamp) musela to být legrace, umím si to žije představit :-D
Néé, já pohádky nečtu, já je vyprávím z paměti.. a vidíš to, úplně jsem zapomněla na červenou karkulku, to je další naše oblíbená (F)

ODPOVĚDĚT